Beschrijving

Deze sfeervolle tussenwoning met garage is gelegen net buiten het centrum van Bergen op Zoom. Het centrum is in luttele minuten met de fiets bereikt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht aan de overkant bij het winkelcentrum aan de Antwerpsestraatweg, met supermarkten, slager, Kruidvat, slijterij en andere leuke winkeltjes. De aansluiting met de A58 richting Antwerpen, Rotterdam of Breda ligt op enkele minuten afstand. 

De woning beschikt over een ruime woonkamer en uitgebouwde keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig en de badkamer. Boven de 1e verdieping is nog een geïsoleerde bergzolder aanwezig. Handig voor het opbergen van de niet dagelijks in gebruik zijnde spullen. De woning is prima onderhouden. De woning beschikt over kunststof kozijnen met dubbel glas. Achter de woning bevindt zich een onderhoudsvriendelijk tuin. Achter in de tuin staat een berging van waaruit het achterliggende pad kan worden bereikt waar de garage is gelegen.

Kortom als je een leuke woning zoekt met berging, achterom en garage en overal dichtbij wil zitten, dan is dit de ideale woning voor jou. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ervaar de sfeer in de woning.

Indeling

Hal
De woning wordt betreden in de hal. In de hal zijn aanwezig het toilet en de meterkast. De meterkast beschikt over 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars. 

Toilet
In de hal bevindt zich het toilet onder de trapopgang naar de 1e verdieping. Het toilet heeft een duoblok toilet en fontein. De wanden zijn halfhoog betegeld met hierboven stucwerk.

Woonkamer
Vanuit de hal kom je in de woonkamer. De woonkamer geeft ruimte aan een grote zithoek en een eethoek. Aan de achterzijde van de woning is een schuifpui aanwezig die toegang geeft tot de aanbouw. Voor de ramen zijn shutters aanwezig die naar keuze kunnen worden geopend of gesloten. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en aan het plafond zijn keurig afgewerkte gipskartonplaten aangebracht met sierlijsten in de overgang van het plafond naar de wanden. Op de vloer ligt laminaat. In de woonkamer bevindt zich de open trapopgang naar de 1e verdieping. 

Keuken
Vanuit de woonkamer loop je de halfopen keuken in. Vanuit de keuken en naast het raam is de buitendeur die toegang geeft tot de aanbouw. De in L-vorm opgestelde keuken beschikt over boven- en onderkasten en een kunststof werkblad met spoelbak. In de keuken zijn een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap en een koelkast ingebouwd. De keuken is tussen werkblad en bovenkasten betegeld. Aan de andere zijde is de wand gestuukt. Op de vloer ligt tapijt.

Aanbouw/bijkeuken
De aanbouw geeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een extra koelkast e.d. In het dak van de aanbouw is een lichtkoepel aangebracht die zorgt voor de lichtinval. Aan de achterzijde is de buitendeur die toegang geeft tot de achtertuin. De wanden zijn afgewerkt met schoon metselwerk en beplating. Het platte dak met de dakbalken zijn in het zicht gelaten. Op de vloer ligt tapijt.

Eerste verdieping

Vanuit de woonkamer via een open trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de hele bovenverdieping ligt laminaat op de vloer. 

Slaapkamer 1 (ca. 13 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en geeft uitzicht op de Antwerpsestraatweg. De slaapkamer biedt plaats aan een 2-persoonsbed en kledingkast. De wanden zijn gestuukt en het gipsplatenplafond is gestuukt.

Slaapkamer 2 (ca. 11,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft uitzicht over de achtertuin en de achtergelegen bebouwing. In deze slaapkamer is een vaste kast aanwezig. De slaapkamer is op dezelfde wijze afgewerkt als slaapkamer 1. 

Slaapkamer 3 (ca. 7,5 m2)
Deze slaapkamer is naast slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde van de woning. De afwerking is gelijk aan slaapkamer 1 en 2.

Badkamer
De verwarmde badkamer is naast slaapkamer 1 aan de voorzijde gelegen. De badkamer beschikt over een hoek ligbad, badmeubel met wasbak, onderkasten, bovenkasten en spiegelwand. Hiernaast beschikt de badkamer over een hangtoilet. De badkamer is afgewerkt met kunststof beplating op de wanden en heeft een betegelde vloer.

Tweede verdieping

Bergzolder
Vanuit de badkamer is er toegang tot de boven gelegen geïsoleerde bergzolder. Op de bergzolder hangt de cv-ketel. Dit betreft een Remeha Avanta van het bouwjaar 2002.

Tuin

Tuin
De achtertuin wordt betreden vanuit de aanbouw/bijkeuken en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achter in de tuin staat een ruime berging met de aansluiting voor een wasmachine. De berging geeft de mogelijkheid voor het opbergen van je tuinspullen, fietsen, gereedschap en meer. De berging geeft toegang tot het achtergelegen pad waaraan de garage is gelegen.

Garage
De garage ligt aan een gemeenschappelijk pad en beschikt over een stalen kanteldeur. Naast het stallen van de auto is er tevens ruimte voor het opbergen van spullen.

Bijzonderheden

* De woning netjes onderhouden
* De woning beschikt grotendeels over kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en dubbel glas
* De woning beschikt grotendeels over elektrisch bedienbare rolluiken 
* De woning beschikt over een achterom
* Vrij parkeren voor de deur

Kenmerken