Beschrijving

Net buiten de centrumrand van Bergen op zoom, in de rivierenbuurt, ligt deze eindwoning. De woning is gemoderniseerd en is prima onderhouden. Ruimte in de woning is in voldoende mate aanwezig. De woning beschikt over een woonkamer en open keuken met moderne keukenopstelling op de begane grond, 3 slaapkamers en een luxe badkamer op de 1e verdieping en een grote zolderverdieping waar door middel van een dakopbouw een royale 4e slaapkamer is gecreëerd. Achter de woning bevindt zich een ruime, gezellige veranda met onderhoudsvriendelijke tuin. Naast de woning bevindt zich een grote garage (circa 16,5 meter diep en 3,30 meter breed) waar met gemak 2 auto’s kunnen worden geparkeerd en veel spullen kunnen worden opgeborgen. 

De woning is vlakbij alle voorzieningen gelegen. Het stadscentrum is in minder dan 5 minuten fietsen bereikt evenals winkelcentrum Nettorama waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. De woning ligt ook in de nabijheid van de Boulevard (Bergse Plaat) met zwembad De Schelp, sportcentrum en diverse horecagelegenheden.

Zoek je een woning die dichtbij het stadscentrum is gelegen en die prima onderhouden is met veel ruimte, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling

Hal
De woning wordt betreden in de ruime hal. In de hal bevinden zicht het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping een bergkast en de meterkast. De gemoderniseerde meterkast heeft 10 elektragroepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Toilet
Het toilet bevindt zich in de hal direct naast de voordeur. Het toilet beschikt over een hangcloset en fontein, is tot halfhoog betegeld met hierboven spachtelputz. Het plafond is gestuukt.

Woonkamer
Vanuit de hal wordt via een beglaasde deur de woonkamer betreden. Het is een doorzon woonkamer die in open verbinding staat met de keuken. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn tuindeuren aangebracht die toegang geven tot de veranda en de achter de woning gelegen tuin. De ruimte in de woonkamer leent zich tot het plaatsen van een ruime zithoek en grote eettafel. De woonkamer is afgewerkt met (deels gesausd) spachtelputz op de wanden en een schuurwerk plafond waar in de overgang tussen plafond en wanden sierlijsten zijn aangebracht. Op de vloer liggen vloertegels waaronder vloerverwarming aanwezig is. 

Keuken
Deze is aan de achterzijde van de woning gelegen. In de keuken is eveneens een deur aanwezig die toegang geeft tot de veranda en de achtertuin. Het hoogglans keukenblok is in L-vorm langs de wand opgesteld.  Het beschikt over een composiet werkblad met spoelbak en quooker. Aan apparatuur is verder ingebouwd een 5-pits gaskooktoestel inclusief wok brander, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi grill/oven/magnetron. De achterwand tussen werkblad en bovenkasten is afgewerkt met een spiegelwand. Verder is de keuken op gelijke wijze afgewerkt als de woonkamer.

Eerste verdieping

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een ruime bergkast. Tevens bevindt zich hier de (vaste) trapopgang naar de 2e verdieping. 

Slaapkamer 1 (ca. 10 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en kijkt uit over de IJssellaan. De slaapkamer is afgewerkt met spachtelputz op de wanden, laminaat op de vloer en een gestuukt plafond waarbij in de overgang van plafond naar de wanden sierlijsten zijn aangebracht. De verwarming is netjes weggewerkt achter een koof.

Slaapkamer 2 (ca. 5 m2)
Deze slaapkamer is naast slaapkamer 1 aan de voorzijde van de woning gelegen. In deze slaapkamer kan een 1-persoonsbed worden geplaatst met kledingkast. De afwerking is vrijwel identiek aan die van slaapkamer 1

Slaapkamer 3 (ca. 11 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een vaste bergkast. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1.

Badkamer
De badkamer is eveneens aan de achterzijde van de woning gelegen. Het is een royale badkamer waar in een hoek, netjes weggewerkt in een bergkast de opstelplaatsen zijn voor de wasmachine en de wasdroger. De badkamer beschikt over een luxe, whirlpool ligbad met handdouche en regendouche, een wastafel ingebouwd in een badmeubel met spiegelkast en een kast voor de handdoeken, een hangcloset (sanibroyeur) en een designradiator. De wanden en de vloer zijn betegeld. Het plafond is afgewerkt met stucwerk waarin spots zijn verwerkt.

Tweede verdieping

Vanaf de overloop van de 1e verdieping wordt met een vaste trap de voorzolder van de zolderverdieping bereikt. De zolderverdieping is uitgebreid door het plaatsen van een dakopbouw. Hierdoor is een ruim beloopbare zolderverdieping gerealiseerd. Op de voorzolder hangt de cv-ketel. Het betreft een nieuwe (2020) Remeha Avanta CW5. Op de voorzolder zijn knieschotten aanwezig voor het kunnen opbergen van spullen.

Slaapkamer 4 (13,5 m2 > 1,50 m)
Deze royale slaapkamer beschikt door de dakopbouw over een kunststof dakkapel met draai-/kiepramen. Ook hier zijn in de schuinten van het dak knieschotten aangebracht. Hiermee heeft deze slaapkamer veel bergruimte. De afwerking bestaat uit laminaat op de vloer, de wanden zijn afgewerkt met structuurverf en het plafond met netjes afgewerkte gipskartonplaten waarin spots zijn verwerkt.

Tuin

Veranda
Aan de achterzijde van de woning is een gezellige veranda geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om tijdens minder weer toch overdekt buiten te kunnen zitten. De veranda kan met tentzeil doeken worden afgesloten. Op de vloer van de veranda ligt laminaat. De zijwanden zijn met hout afgewerkt. De veranda geeft toegang tot de achtertuin en de garage.

Garage (circa 16,5 meter diep en 3,30 meter breed)
Naast de woning en via de veranda toegankelijk ligt een dubbele garage. In de garage kunnen met gemak 2 auto’s worden geparkeerd. Er blijft dan nog genoeg ruimte over voor de fietsen en het opbergen van bijvoorbeeld de tuinspullen. De garage heeft deels een betonnen vloer en deels een vloer van betontegels. Het voorste deel heeft een licht doorlatend dak en het achterste gedeelte een met bitumen bedekt plat dak. De garage heeft een elektrische, op afstand bedienbare sectionaaldeur. Verder zijn de aansluitingen aanwezig voor elektra, afvoer en water.

Achtertuin
Direct aan de veranda is de onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen. De achtertuin is gesitueerd op het noorden en aangelegd met bestrating, kunstgras en plantenborders.

Bijzonderheden

* Net afgewerkte woning
* Woning is vergroot door dakopbouw met kunststof dakkapel
* De woning beschikt grotendeels over HR++ glas
* De woning beschikt grotendeels over elektrisch bedienbare rolluiken
* Gezellige veranda
* Dubbele garage
* Nieuwe cv-ketel

Kenmerken