DSC07184(1).jpg DSC07181(1).jpg DSC07189(1).jpg DSC07197(1).jpg

Te koop: Klein-Molenbeek, 4625 AZ Bergen op Zoom

€ 349.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.944 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Met de ingang en 4 meter brede inrit aan de Albert Cuijpstraat ligt in de fraaie wijk Molenbeek van Bergen op Zoom dit perceel bouwgrond waarop een ruime vrijstaande woning/villa mag worden gebouwd. Het perceel is gelegen in een bosrijke omgeving met in de omgeving voornamelijk royale vrijstaande woningen/villa’s op vergelijkbare en grotere percelen. U heeft hier rust en privacy en kunt geniete... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Zondag 2 december 2018
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00119
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zondag 2 december 2018
Laatste wijziging Dinsdag 15 oktober 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.944 m²
Locatie
Ligging Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
In woonwijk
Nabij snelweg
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Met de ingang en 4 meter brede inrit aan de Albert Cuijpstraat ligt in de fraaie wijk Molenbeek van Bergen op Zoom dit perceel bouwgrond waarop een ruime vrijstaande woning/villa mag worden gebouwd. Het perceel is gelegen in een bosrijke omgeving met in de omgeving voornamelijk royale vrijstaande woningen/villa’s op vergelijkbare en grotere percelen. U heeft hier rust en privacy en kunt genieten van de natuur.
Het historische centrum van het bourgondische Bergen op Zoom met al haar voorzieningen waaronder het NS-station is met de auto in enkele minuten bereikt. Het perceel is gelegen in de nabijheid van de oprit naar de autosnelweg A4 richting Rotterdam, Antwerpen, Breda en Vlissingen.
Op het perceel rust de bestemming wonen. Op het perceel mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een nokhoogte van 10 meter en een goothoogte van 4 meter. De inhoud van de woning moet minstens 500 m3 bedragen en mag maximaal 2.000 m3 bedragen. Hiermee heeft u de mogelijkheid om, in overleg met uw architect en de gemeente, een vrijstaande woning naar uw wens en grootte te bouwen. Op de hoek van het perceel bouwgrond staat een bouwwerk/bijgebouw wat kan dienen als guesthouse of als hobbyruimte. Voorzieningen, zoals elektra, gas en water zijn al aanwezig. Mocht u zelf wensen te bouwen dan kunt u tijdens de bouw in dit (bij)gebouw wonen.
Bent u geïnteresseerd? Informeert u dan naar de mogelijkheden of bel voor een afspraak om de locatie van het perceel te aanschouwen.

Bijzonderheden

* Perceel is gelegen op een prima locatie
* U heeft de mogelijkheid om, binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan, de woning te bouwen naar uw wensen
* Voorzieningen zoals elektra, gas en water zijn aanwezig
* Veel ruimte, rust en privacy

ZonZone

Recent bekeken