Beschrijving

Deze in 2016 uitgebouwde hoekwoning met garage en berging is gelegen in de kindvriendelijke wijk Noordgeest. Door de uitbouw heeft de woning nu een grote woonkamer en woon-/leefkeuken op de begane grond. De keuken heeft een luxe keukenopstelling met kookeiland. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de in 2015 vernieuwde badkamer. Op de 2e verdieping is nog een ruime zolderkamer met voorzolder en veel bergruimte. Achter de woning ligt een fraai aangelegde tuin met gezellige veranda en speeltoestel voor de kinderen. Achter in de tuin is een berging aanwezig en de garage.

De woning is gelegen aan de straat Noordgeest. Dit is een woonerf zodat kinderen hier heerlijk kunnen spelen. Parkeren is mogelijk op 50 meter aan de Melanendreef of direct achter de woning. Voorzieningen zoals een supermarkt ligt werkelijk om de hoek. Ook de uitvalsweg richting de autosnelweg A4/A58 richting Rotterdam, Breda, Antwerpen en Vlissingen ligt om de hoek.

Wanneer je op zoek bent naar een royale woning met garage die gelegen is in een kindvriendelijke wijk en toch overal dichtbij, mag je deze woning niet missen. Bel voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging 06-53623173.

Indeling

Hal
De woning wordt betreden in de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer. Inde hal is het toilet gelegen welke is uitgerust met een duoblok toilet en fontein. Het toilet is tot halfhoog betegeld. Tevens is in de hal de meterkast gesitueerd welke beschikt over 11 elektragroepen, 3 aardlekschakelaars en een kookgroep.

Woonkamer
De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De woonkamer geeft toegang tot de woon-/leefkeuken en via een deur toegankelijk het portaal waar de trapopgang is naar de 1e verdieping. Onder de trapopgang is in de woonkamer toegang tot de bergkast. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig die voor warmte en sfeer zorgt in de koude maanden. Zoals gezegd de woonkamer is ruim waardoor er gelegenheid is voor het creëren van een grote, gezellige zithoek. De woonkamer is afgewerkt met strak stucwerk op de wanden, op de vloer ligt PVC waaronder vloerverwarming aanwezig is en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Woon-/leefkeuken
Door de uitbouw van de woning is een woon-/leefkeuken ontstaan met een oppervlakte van ruim 23 m2. Aan de ene kant is plaats voor een grote eettafel en aan de andere kant staat de keuken met een groot kookeiland. De uit 2016 daterende keuken bestaat uit 2 delen; het kookeiland en een in L-vorm langs de wand opgesteld keukenblok en geeft heel veel werkruimte om te kokkerellen. Het keukenblok en het kookeiland beschikken over een composiet werkblad. In het kookeiland is een 4-pits inductie kookplaat ingebouwd met hierboven de afzuigschouw. In het keukenblok zijn ingebouwd aan apparatuur een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een combi grill/oven/magnetron en nog een oven. De keuken is afgewerkt met strak stucwerk op de wanden en het plafond. In het plafond zijn spots ingebouwd. Op de vloer ligt PVC. De keuken geeft door middel van tuindeuren toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

De trapopgang in het portaal, wat vanuit de woonkamer bereikbaar is, komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is ook de trapopgang naar de 2e verdieping aanwezig.

Slaapkamer 1 (ca. 13,5 m2)
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de achtertuin. In deze slaapkamer is ruim plaats voor een 2-persoonsbed en een kledingkast en tv-meubel. De slaapkamer is afgewerkt met (gesausd) spachtelputz op de wanden, een spuitwerk plafond en tapijt op de vloer.

Slaapkamer 2 (ca. 7 m2)
Deze slaapkamer is naast slaapkamer 1 gelegen en geeft plaats aan een 1-persoosnbed en kledingkast en/of bureau. De afwerking is hetzelfde als slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 10,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en kijkt via het raam uit over de straat Noordgeest. Ook deze slaapkamer is royaal waardoor een 2-perssonbed met kledingkast kan worden geplaatst. De afwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1 en 2.

Badkamer
De badkamer is in 2015 vernieuwd en beschikt over een ligbad, inloopdouche met regendouche en handdouche, een hangcloset en een wastafel ingebouwd in een wastafelmeubel met spiegelkast. De wanden en de vloer van de badkamer zijn in neutrale kleuren betegeld. Het plafond is afgewerkt met gipskartonplaat waar spots zijn ingebouwd.

Tweede verdieping

De trapopgang op de 1e verdieping komt uit op de voorzolder van de 2e verdieping. Op deze voorzolder staat een keukenblok waaraan kan worden geknutseld. Op de voorzolder hangt tevens de cv-ketel. Deze is onlangs vervangen en betreft een Nefit Proline HRC 30 CW5. De cv-ketel wordt gehuurd. Verder is op de voorzolder veel bergruimte aanwezig en geeft deze toegang tot de 4e slaapkamer.

Slaapkamer 4 (ca. 11,5 m2 > 1,50 m)
Deze slaapkamer is onder het schuine dakvlak gelegen. Een groot dakvenster zorgt voor voldoende lichtinval in deze slaapkamer. In de schuinten van de beide dakvlakken zijn knieschotten aangebracht waarachter heel veel bergruimte schuilgaat. De slaapkamer geeft ruim plaats aan een 2-persoonsbed en een kledingkast. De afwerking van de slaapkamer bestaat uit MDF-panelen en stucwerk op de wanden, laminaat op de vloer en het plafond is afgewerkt met witgeschilderde schroten.

Tuin

Tuin
De tuin is toegankelijk via de tuindeuren in de woon-/leefkeuken. Aan de achtergevel is over de volle breedte een zonnescherm aanwezig. De tuin is achter en naast de woning gelegen en is in 2018 fraai aangelegd met bestrating, verhoogde plantenborders en een gazon. Tevens staat er een gezellige veranda in de tuin die het mogelijk maakt om bij minder weer toch lekker buiten te kunnen verblijven. Naast de woning is een deel van de tuin ingericht met een speeltoestel voor de kinderen. De tuin is omheind met een zo goed als nieuwe houten schutting. De tuin heeft een achterom.

Berging en garage
Achter in de tuin is de toegang tot de berging en de garage. De berging is geïsoleerd en betegeld en is ook toegankelijk vanaf de achterzijde van het perceel. Uiteraard is elektra aanwezig. Naast de berging ligt de garage. Deze heeft een eigen ingang vanuit de achtertuin en is ruim 18 m2 groot. De garage geeft plaats aan 1 auto. De garage is afgesloten met een elektrische, op afstand bedienbare sectionaaldeur.

Bijzonderheden

* Uitgebouwde hoekwoning met berging en garage
* De woning beschikt vrijwel volledig over dubbel glas
* De woning beschikt aan de achterzijde over rolluiken voor de slaapkamers
* Ruime woon-/leefkeuken met luxe keukenopstelling met kookeiland
* Fraaie tuin met veranda en speeltoestel voor de kinderen
* De woning is rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk
* Gratis parkeren achter de woning

Kenmerken