Je wenst je huis te verkopen

Je huis verkopen is een grote stap en het biedt je talrijke nieuwe en inspirerende mogelijkheden. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om je woning te koop te zetten, maar het is de kunst het huis succesvol te verkopen. Zonder strubbelingen, volgens je wensen en met een bevredigende afloop. 

Verrassingen voorkomen
Ik zal kort vertellen op welke manier ik de verkoop van een huis aanpak. Na een uitgebreide kennismaking inventariseer ik het huis of appartement, want ik wil natuurlijk precies weten wat ik ga verkopen. Ook voor jullie, de verkopende partij, is dat belangrijk. Het voorkomt verrassingen en je weet precies waar je aan toe bent. Dat geldt ook voor de kosten die er aan verkoop verbonden zijn. Ik ben daar heel duidelijk over. Er zijn nooit onverwachte kosten achteraf. Daarnaast werk ik op no cure no pay basis. Opstartkosten en intrekkingskosten komen in mijn woordenboek niet voor. 

Opvallend en overtuigend
Het is belangrijk een realistische waardebepaling te doen. Met de juiste instelling is je woning prima te verkopen, maar ik beloof je geen gouden bergen. Nadat we de vraagprijs hebben bepaald, zorgen we voor een opvallende en overtuigende presentatie, onder andere te vinden via VBO.nl en funda.nl en op mijn website. Dat regel ik altijd zo snel mogelijk, omdat ik van aanpakken en doorpakken houd. Social media maakt standaard deel uit van het pakket, want in mijn ogen kun je daar niet omheen. Het is een uitgelezen manier om geïnteresseerden te bereiken. 

Continu communiceren
Dan volgen de bezichtigingen. Ik begeleid dat op een enthousiaste wijze en na elke bezichtiging informeer ik je direct over het verloop ervan. Want dat vind ik enorm belangrijk: directe en open communicatie. Ik ben dan ook 24/7 bereikbaar voor jullie. 

De realistische prijsstelling, goede informatie en doortastende bezichtigingen moeten leiden tot soepele onderhandelingen. Als je woning is verkocht, begeleid ik je ook bij de afhandeling, oplevering en overdracht. Ook na de verkoop sta ik voor jullie klaar als je nog vragen hebt. 

Mogelijke samenwerkingen
Je kunt alles aan mij overlaten. Je hoeft nergens naar om te kijken en ik houd je prima op de hoogte van de ontwikkelingen. Maar je hoeft me niet voor alles in te schakelen. Er zijn drie mogelijkheden:

  1. Full service
  2. Delen uit het totaalpakket
  3. Focus op online service


Wil je meer weten over de services en/of wat ik precies voor je kan doen? Bel of mail me. 

Ik wil meer weten