Over Pierre Belde Makelaardij

Service en enthousiasme
Ik ben Pierre Belde, makelaar met levenservaring en aangesloten bij makelaarsorganisatie VBO. Met veel plezier adviseer en begeleid ik mijn klanten bij aankoop en verkoop van woningen. Je schakelt me in waarvoor je me nodig hebt: dat varieert van fullservice tot enkele (online) diensten. En ja, daar moet je voor betalen, maar dan kun je wel rekenen op professionaliteit, service en enthousiasme.  

Geen verborgen kosten 
Voor de duidelijkheid: ik wil niet de goedkoopste zijn, maar wel graag de beste. Het is echt belangrijk om duidelijke prijsafspraken te maken. Ik werk op basis van no cure no pay. Wat inhoudt, dat ik geen opstartkosten en intrekkingskosten bereken. Waardebepaling en de organisatie van een open dag zijn kosteloos. Bovendien kun je mijn dienstverlening helemaal op je eigen wensen en behoeften afstemmen. Ook op het gebied van financiële diensten ben je bij mij aan het juiste adres om te sparren.

24/7 
Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar bij mij telt ‘afspraak is afspraak’. Daar kun je op rekenen. Daar staat tegenover dat ik dat ook van mijn klanten verwacht. Met vragen kun je altijd bij me terecht: 24/7. Je hoeft niet naar een kantoor te bellen. Je belt mij.

Vrijblijvend kennis maken 
De wereld om mij heen staat niet stil en ik ook niet. Nieuwe ontwikkelingen in de makelaarswereld volg ik op de voet. Mooie nieuwe kansen voor mijn klanten benut ik graag. Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Laten we dan kennis maken. Geheel vrijblijvend natuurlijk. 

Aan de slag!
Pierre Belde